"Які ж с*ки!": Поліція у Москві затримала Ксенію Собчак (відео)

Політикиня та журналістка приїхала на Луб'янку до будівлі ФСБ у футболці з написом "Свободу Івану Сафронову".

Російські правоохоронці 7 липня затримали в Москві опозиціонерку Ксенію Собчак. Вона прийшла під будівлю ФСБ підтримати засудженого ексжурналіста Івана Сафронова, повідомляють Патріоти України.

Що відомо про затримання Собчак

Політикиня та журналістка приїхала на Луб'янку до будівлі ФСБ у футболці з написом "Свободу Івану Сафронову". Про це вона сама повідомила у своєму телеграм-каналі.

Плакатів вона не розгортала. Коли до неї підійшли співробітники поліції, Собчак заявила їм, що приїхала по роботі і спостерігає за ситуацією зі своєю знімальною групою. "Які с*ки. Я просто прийшла в майці і записувала підводку до #ОсторожноНовости", – обурилась Собчак.

Вона також опублікувала відео, в якому намагалася дізнатися у співробітника поліції, за що її затримали, але так і не отримала відповіді.

Дивіться відео затримання в Москві Ксенії Собчак:

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...