"Якось тривожно мені": Соловйов "засвітився" із синцями на обличчі та заявив про проблеми окупантів (відео)

Топ-пропагандист РФ Володимир Соловйов з'явився в ефірі з синцями на обличчі із засмученим виглядом через успіхи контрнаступів Збройних сил України. Фрагмент ефіру з'явився у мережі, передають Патріоти України.

Під час коментування війни в Україні Соловйов раптом не знайшов приводів для оптимістичних прогнозів для окупантів. Він засмучений, що ЗСУ розгромляють російські позиції на Херсонщині та Харківщині. "Якось тривожно мені все одно. Звісно, хочеться, щоб наші тільки тиснули, тільки наступали, але в житті так не буває. Важливо чим все закінчиться", - сказав засмучений рупор Кремля.

Однак особливо тішить не лише депресивний настрій Соловйова, а синці на його обличчі. Один із синців розташовано під оком, а ше кілька на носі та лобі.

Російський Телеграм-канал "База" повідомив, що синці у кремлівського рупора могли з'явитися через спаринги з "безконтактного бою", які нібито відбулися минулого тижня.

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....