Якраз для "колгоспника"? Жириновський розповів, яку посаду отримає Лукашенко в Росії (відео)

Російський політик пропонує варіацію "кримського сценарію" із захопленням територій.​

Лояльний Кремлю лідер російської партії ЛДПР Володимир Жириновський відкрито закликав до анексії Білорусі, де спалахнули мітинги проти президента Олександра Лукашенка. Заява була поширена прес-службою ЛДПР, передають Патріоти України.

Жириновський хоче, щоб Білорусь в повному складі увійшла до складу Російської Федерації, але не в якості республіки, а як шість окремих областей. В обмін на суверенітет Білорусі, на думку лідера ЛДПР, Лукашенку повинні дати посаду віце-прем'єра РФ по сільському господарству. Жириновський пригрозив, що, якщо Лукашенко не погодиться на такий план, його "чекає доля Піночета".

"Змушені вибирати з двох зол", - сказав російський політик. З одного боку, з його слів, Лукашенко набрид народу Білорусі, а з іншого - високий ризик приходу до влади прозахідної опозиції. Це, на думку Жириновського, "ще гірше". Лідер ЛДПР констатував, що Москва може зберегти Лукашенка при владі "тільки в такій якості". Примітно, що в заяві Жириновського не було ані слова про створення Союзної держави. Російський політик пропонує варіацію "кримського сценарію" із захопленням територій.

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...