"Якщо через місяць не буде доказів моєї вини": Лерос зробив Зеленському та Єрмаку пікантну пропозицію (відео)

Народний депутат Гео Лерос прокоментував ситуацію, яка склалася навколо справи про підпал його автомобіля і зробив президенту Володимиру Зеленському цікаву пропозицію. Лерос повторив, що відео, на якому він нібито домовляється про підпал його авто задля дискредитації Банкової, є змонтованим за участі київського забудовника Вадима Столара. Це відео Столар нібито за гроші розміщував на анонімних Telegram-каналах, звідки їх брали ангажовані Банковою персонажі і таким чином розкручували у медіапросторі, передають Патріоти України із посиланням на Youtube-канал Лероса.

Сам Лерос зробив Зеленському пропозицію: "Якщо через місяць не буде доказів моєї вини (у справі про нібито самопідпал автівки для дискредитації президента), то я пропоную, щоб Володимир Зеленський та Андрій Єрмак вийшли на вулицю з Офісу президента і привселюдно поцілувалися взасос".

Нагадаємо, наприкінці серпня 2020 року Гео Леросу спалили автівку. Пізніше депутат оприлюднив відео з місця підпалу і заявив, що камери спостереження у дворі, де стояв автомобіль, перестали працювати за два тижні до підпалу.

У вересні 2020 року адвокатська компанія, яка захищала інтереси Лероса у цій справі, вимагала допитати у справі про підпал його автомобіля президента Володимира Зеленського та колишнього і нинішнього керівників його Офісу.

13 вересня Державне бюро розслідувань повідомило, що до підпалу автомобіля Лероса може бути причетний сам нардеп. Інформацію про це слідчі нібито знайшли у Telegram.

Водночас Лерос заявив, що все це – брудна кампанія проти нього, а сам відеозапис, оприлюднений у мережі, охарактеризував як "фуфло". За словами нардепа, його хочуть звинуватити у тому, що він сам ініціював підпал своєї автівки.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...