"Якщо чесно, вони всі там загинуть": Контрактники армії РФ напророкували частково мобілізованим "повну денацифікацію"

Контрактники армії країни-агресора РФ та російські найманці, які вже встигли взяти участь у війні проти України, передбачили долю частково мобілізованих росіян на фронті. На їхню думку, усі новобранці, яких уже зараз кидають на передову без підготовки, загинуть, передають Патріоти України.

Про це окупанти розповіли російському виданню Meduza. Дехто з них уже зрозумів, що припустився великої помилки, а їхнє командування використовує солдатів як "гарматне м'ясо". І на мобілізованих чекає те саме. Ось що сказали самі окупанти (імена змінені – Ред.):

Кирило, контрактник

"Якщо чесно, вони всі там [в Україні] загинуть. Скалічаться і загинуть. Це ж не підготовлена армія! Я, наприклад, довго служив [за контрактом], сам пробивався [на фронт] – і все одно виявився не готовим. У перший же день зрозумів, що зробив найбільшу помилку у своєму житті.

Але ще поки нас в "Уралі" через кордон везли, я зрозумів, що це ми – окупанти, ми – фашисти. Я "бортовий" – що з краю борту [вантажівки] сидів. Спостерігаючи картину, що пропливає повз. Яка лишається після нас. Усі ці зруйновані харківські села. Я зрозумів, що реально ми країну знищуємо. Разом із мирним населенням", – розповів військовослужбовець РФ.

Коли окупанти опинилися на передовій, по них майже відразу ж ударила їхня артилерія. Командування віддавало дурні накази і прямим текст говорило, що військові РФ – це м'ясо і витратний матеріал.

Мобілізованих Кирило назвав ненавченим натовпом, зазначивши, що ці 300 тисяч новобранців ніяк не зможуть змінити ситуацію на полі бою без підтримки авіації та танків. Він вважає, що мобілізацією РФ просто затягує війну до морозів, очікуючи, що Європа замерзне і почне тиснути на Україну.

"У [теперішніх мобілізованих] я бачу себе тримісячної давнини. Але співчуття у мене до них немає. Якщо є вибір у тебе, вибери життя! Так, у в'язниці, так, держава вважатиме тебе злочинцем – але сам для себе ти злочинцем не станеш. Ти нікого не вб'єш. Ти нікого не застрелиш...Реально ми – фашисти. Ми – фашисти. Тут немає жодного іншого слова. В Україні зараз дійсно денацифікація та демілітаризація – але не для України, а для нас", – сказав контрактник.

Анатолій, найманець

Найманець із ПВК "Редут" заявив, що окупантам в Україні не вистачає професіоналів. Враховуючи те, що й вони несуть великі втрати, доля мобілізованих там очевидна, причому на фронті вони нічого не змінять.

"Я не розумію, що цей натовп там робитиме. Якщо ми, професіонали, люлей там вихоплювали, то вони куди? У кращому разі залишаться в резерві. У гіршому – загинуть смертю хоробрих. Два варіанти. Особливо якщо їх після тижня навчання [на фронт] будуть кидати. Тиждень – це взагалі ніщо! Бойове злагодження [підрозділів] повинно йти хоча б місяць-півтора", – сказав він.

Тимур, найманець

Цей окупант теж не розуміє, навіщо РФ потрібна мобілізація, але, за його словами, "зайвих питань не ставить". Він вважає, що більшу частину новобранців на передову не відправлять, ними замінять людей у діючих прикордонних частинах.

"Ці 300 тисяч спартанців-обриганців помруть першими. Але нічого, треба і їм трішки звикати до дійсності", – напророкував він долю мобілізованих.

Чингіз, контрактник

За словами військового РФ, навіть контрактники армії РФ, які воюють в Україні, мали слабку підготовку і дуже великі втрати. Натовпу людей, яким тільки видали форму, буде ще гірше.

"Ця мобілізація – свідчення того, що армія розбита. І призивають усіх підряд. Багато хто цього не розуміє, але це так і є: кадрову армію за ці півроку знищили – і зараз закликають уже резерв...І на що вони там [на передовий] вплинуть? Тільки загинуть даремно. Це просто цивільні люди, які колись служили", – сказав окупант.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...