Якщо дітей багато, то втратити одну дитину не так страшно: В Україні ліквідували священника, який вчив росіянок народжувати більше "гарматного м'яса"

В Україні ліквідували одіозного священника Московскої єпархії Михайла Васильєва. В некролозі зазначається, що Васильєв загинув в Україні під час виконання пастирських обов'язків. Українські воїни "мінуснули" московського попа вранці 6 листопада, передають Патріоти України.

Васильєв став особливо популярним в РФ після порад про те, як матерях загиблих окупантів легше відправляти їх на загибель в Україну. В ефірі однієї з програм він заявив, що жінка наділена Богом здатністю народжувати необмежену кількість дітей. За теорією Васильєва, росіянкам просто потрібно народжувати багато дітей, щоб не дуже тужити за ліквідованими в Україні синами.

"Якби жінка відмовилася від засобів штучного переривання вагітності у широкому спектрі, то дитина у неї буде не одна. А значить їй не так боляче і страшно буде з нею розлучатися, хай навіть на деякий час", - заявив тоді ліквідований священник.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...