"Якщо громадянин України - повинен піти в українську армію": Віталій Кличко відправляє сина до ЗСУ

Мер Києва Віталій Кличко хоче, щоб його син після вищого навчального закладу відслужив у Збройних силах України. Про це мер киян розповів в ефірі програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна", зазначають Патріоти України.

Старший син Кличка, 21-річний Єгор закінчив університет у Британії.

"Кажу, це випробування, такі "університети" тобі потрібно пройти. Якщо громадянин України - повинен піти в українську армію", - сказав мер Києва.

18-річна донька Віталія та його дружини Наталі, Єлизавета цікавиться психологією, 16-річний Максим поки не знає, ким він буде.

"Іноді бачимося. Кілька разів на рік. Є люди, які бачаться кожного дня, але стосунків у них нема. Стосунки – це не питання наскільки часто ти бачишся. Якщо нема чим займатися, тоді починаєш шукати спокуси", - сказав Віталій про дружину, яка мешкає у Німеччині.

Кличко спростував розлучення. У шлюбі Віталій і Наталія - 25 років.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...