"Якщо я з Богом, то хто проти мене?": Марченко відреагувала на внесення її в базу "Миротворця"

Дружину Медведчука звинуватили в «запереченні агресії РФ», «фінансуванні терористів й російських окупантів», «незаконній комерційній діяльності» в Криму, а також в «участі в пропагандистських заходах Росії проти України».

Дружина нардепа від ОПЗЖ, кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко відреагувала на внесення себе в базу "Миротворець". Дружина Медведчука опублікувала відео розмови нібито з людьми, які підтримують її внесення в "Миротворець", передають Патріоти України.

«Нікого, ніколи цим не можна залякати. Що неможливо людині - можливо Богові. Якщо я з Богом, то хто проти мене? Бідні, нещасні ось ці люди. Хлопці, не витрачайте час, ні мене, ні мого чоловіка це не зупинить і не злякає», — сказала Марченко.

Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...