"Якщо комусь не подобається, купуйте самі": У РФ "мобікам" видали рвані рюкзаки, китайські фонарики та зламані ножи (відео)

Мобілізованим окупантам у РФ видали рвані рюкзаки, китайські фонарики та зламані ножи. Через що росіяни записали звернення до губернатора регіону, передають Патріоти України.

За словами мобілізованих окупантів, їм приходиться приносити свої речі в пакетах або просити сім’ю купляти нормальне обмундирування.

“Не купуйте, будь ласка, рюкзаки, які рвуться не те, що не доїжджаючи до фронту - вони 300 км проїжджають і рвуться. Хлопці скаржаться на дерев'яні берці, на казанки, які ламаються відразу. На гумові чоботи, які можна одразу викинути. Ліхтарики китайські, які не горять”, – заявляють мобілізовані окупанти. Водночас губернатор сказав, що всі ці речі росіян замінять. Проте купляли їх, бо іншого знайти нічого не змогли.

“Якщо комусь не подобається, купуйте самі, зараз виділили гроші. Усім не догодиш. Ось купили зараз гарне розвантаження, знайдуться ті, хто скаже, що колір не той. На смак та колір милий не будеш”, - сказав губернатор регіону.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...