"Якщо людина погрожує всьому світу, то західні спецслужби вже давно мали б її ліквідувати", - політолог

Росіяни заявили, що замінували Запорізьку АЕС в Енергодарі. Вони погрожують підірвати ядерний об'єкт, коли Збройні Сили підуть у контрнаступ. За такий шантаж західні спецслужби вже б мали ліквідувати володимира путіна. Про це розповів політолог Микола Давидюк, передають Патріоти України.

"Сталася б "серцева недостатність" і вся історія б завершилася. Чому вони цього не роблять – велика загадка. Якщо людина загрожує всьому світу. Це Доктор Зло, якого в кінці серії вбивають. Це може бути нещасний випадок, атака", – зазначив політолог.

Перестане бути "українською проблемою"

За словами Давидюка, путін повинен бути зачищений як політик та диктатор, бо ядерна зброя не має кордонів. Якщо хтось думає, що можна заховатися в умовному Парижі, то не вийде.

"Радіація буде всюди. Це показали й Чорнобиль, і Хіросіма. Це найстрашніша зброя у світі і є найниціший диктатор, що тримає світ у заручниках. Це ж не погрози Запоріжжю чи Нікополю. Це не те що до Туреччини дійде. Це буде у Південній Африці, Китаї та Вашингтоні. Це вже не буде "українською проблемою", – сказав політолог.

Чи розуміють росіяни загрозу

Давидюк розповів, що росіяни також не усвідомлюють загрози. Вони вже показали це, коли рили шанці у Чорнобилі. "П'яні нелюди і гвалтівники не мають, чим думати. Путіну все одно, він за себе подумав. Ті росіяни, які були в Чорнобилі пішли звідти не через "жест доброї волі", а через те, що вмирали. Вони навіть до Росії не доїхали, а повмирали на території Білорусі", – розповів Давидюк.

Джерело: 24 канал

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...