"Якщо на дільниці переможе Порошенко, вас буде страчено": Членам виборчої комісії надходять такі СМС від імені "Національного корпусу"

Перелякані члени комісії звертаються по захист до уряду та поліції. Чекаємо роз'яснення від слідства та керівництва "Національного корпусу"

У місті Сватове Луганської області члени окружної виборчої комісії №113 отримали СМС від "Національного корпусу" з погрозами про розправу. У повідомленнях йшлося про те, що їх буде страчено, якщо на їх дільницях переможе Петро Порошенко. Про це у Facebook повідомила юрист Ольга Чернявська, зазначають Патріоти України.

"27.03.2019 року всі члени ОВК №113 отримали смс від "Національного корпусу" наступного змісту: Shanovny Im’ja Po-Batkovi, yaksho na vashiy dilnici peremoje P. Poroshenko, vas bude stracheno. NacKorpus", - написала Чернявська.

За її словами, більшість членів комісії підписали звернення до послів країн світу, представники яких здійснюють спостереження за виборами в Україні, а також до прем'єр-міністра України та керівників силових органів.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...