"Якщо не мають грошей на хліб, то нехай їдять скумбрію по 8": Як українці відреагували на новорічне звернення Зеленського

Частина українців розкритикувала президента Володимира Зеленського та його новорічне звернення до народу. Свої гнівні публікації громадяни публікували у соцмережах, передають Патріоти України.

Деякі коментатори обурилися, що Володимир Зеленський за умов можливого вторгнення РФ в Україну записує застільне звернення з високопоставленими гостями. "Особливо недоречно запрошувати ворога приходити на застільний холодець. Про дрібну брехню та маніпуляції навіть не говоритиму", - написала Зоя Ярош у своєму Facebook.

Галина Іванова повністю переглянула 15-хвилинне звернення президента та порівняла його з епізодом із серіалу "Свати". "Нормальне привітання для виборців, які живуть між холодильником та телевізором, і не розуміють, що відбувається з країною", - додала вона.

Ще один користувач запропонував Володимиру Зеленському наступного року записати двогодинне привітання, в якому глава держави осідлає коня, а на фоні летітимуть бомбардувальники.

"Ні слова від себе, виступ артиста за сценарієм. Але ж і не президента обирали, а так хоча б поржати", "Ще одна серія "Слуги народу", "Бла-бла-бла, не вірю", "Повний нуль" , "Жах якийсь", - написали інші коментатори під відеороликом з виступом.

Також перед новорічним зверненням у мережі опублікували відеоролик, у якому пенсіонер поцікавився у Володимира Зеленського, як із його пенсією у 2000 гривень він може оплачувати комунальні платежі та купувати собі ліки.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...