"Якщо не ти, то хто?": Захисник "Азовсталі" Сергій Волина звернувся по допомогу до Ілона Маска

Захисник "Азовсталі" – останнього українського форпосту в оточеному російськими окупантами Маріуполі - командир підрозділу 36-ї бригади морської піхоти Сергій Волинський (Волина) звернувся до Ілона Маска із проханням посприяти евакуації з комбінату військових. Він закликав вивезти бійців у третю країну, передають Патріоти України.

На своїй сторінці у Facebook в ніч на 12 травня Волина зазначив, що для того, щоб звернутися до мільярдера, створив акаунт у Twitter.

Там військовий написав: "Кажуть, ти був телепортований з іншої планети, щоб навчити людей вірити у неможливе. Наші планети розміщені поряд, тому що я живий там, де практично неможливо вижити. Допоможи нам вийти з "Азовсталі" до третьої країни. Якщо не ти – то хто? Підкажи".

Волина закликав жителів усього світу зробити так, щоб Ілон Маск побачив звернення захисників Маріуполя, які виживають на "Азовсталі" у нелюдських умовах, а поранені не отримують жодної допомоги, помираючи в муках.

"Говорять, що його завданням було надихнути людство, змусити повірити у неможливе. Він довів, що для нього не існує невирішуваних завдань, що можливо все! Він ніколи не здається, як і ми. Нам потрібна підтримка надлюдини! Люди, ви знаєте, що робити! Вірю у вас!" – написав він.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...