"Якщо почати грати в танковий біатлон...": ЗСУ організували неочікувану пастку для окупантів біля річки Сейм

Російські військові на Курщині біля річки Сейм СОУ потрапили в оперативний котел. Однак, як би не звучала фраза: "русские своих не бросают", Кремль аж ніяк не збирається рятувати своїх людей, передають Патріоти України.

Як розповів російський публіцист, громадський діяч й опозиціонер Ростислав Мурзагулов, за Курщину в Росії відповідає колишній охоронець Путіна, який навіть зашнуровував очільнику Кремля чобітки, Дюмін.

Як зазначає Мурзагулов, це абсолютно не простенька особистість і Дюміна бояться всі люди в погонах. Однак навіть під час виступу на форумі у Владивостоці Володимир Путін чітко окреслив, що на Курщину плювати, головне для нього – Донбас.

ЗСУ, своєю чергою, утворили для російських бійців котел біля річки Сейм. "ЗСУ дуже бережуть життя своїх солдатів і вони намагаються мінімізувати жертви серед мирного населення. Там є російські війська у великій кількості, і якщо почати грати в танковий біатлон, то загине багато своїх і зачепить багато цивільних",– зауважив російський публіцист.

Однак настрої в армії окупанта, за словами громадського діяча, абсолютно не патріотичні. "Це армія бідних і знедолених. Коли в них закінчиться провіант, вони здадуться в полон. Вони бачили, в яких умовах живуть російські полонені й уже не вірять розповідям пропаганди. Коли вони зрозуміють, що єдиний варіант – це поїхати в українську в'язницю та підлатати свої рани, вони обов'язково ним скористаються. Вони знають, що їх там не розстріляють, їх обміняють або дадуть можливість залишитись в Україні", – наголосив російський опозиціонер.

Влада заявила про роботу ППО: Бєлгород здригнувся від вибухів, у небі видніється стовп диму (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 13:42

На всій території Бєлгородської області РФ оголошувалася ракетна небезпека. Зокрема, вибухи чули жителі Білгорода та села Таврово Бєлгородського району. Губернатор області В’ячеслав Гладков повідомив про роботу протиповітряної оборони, передають Патріо...

Ротації тривають: Зеленський призначив собі двох радників, а Єрмаку двох заступників

неділя, 8 вересень 2024, 12:30

Президент Володимир Зеленський 8 вересня призначив собі двох радників, а очільнику Офісу президента Андрію Єрмаку двох заступників, передають Патріоти України. Радниками президента з питань комунікацій став Дмитро Литвин, а зі стратегічних питань – Оле...