Якщо поталанить, волосину політикані знайдете в пачці готового виробу: Юлія Тимошенко відвідала макаронну фабрику (фотофакти)

Інспекторський візит нардепки на виробництво макаронів викликав жваву дискусію в мережі

Лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко в межах робочого візиту на Рівненщину відвідала кілька об’єктів, зокрема побувала на підприємстві, де виробляють макаронні вироби та поділилася враженнями на сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Тимошенко вивчила макаронну продукцію і не відмовила собі у тому, щоб пустити чергову шпильку у бік влади.

«Так виглядає українська мрія! Так працює український рецепт успіху! Вирощена на нашій землі пшениця їде у 20 країн світу. Не у трюмах за ціною збіжжя. Вона їде у вигляді у кілька десятків разів дорожчих макаронів. Браво бізнесу, який знаходить сили розвивати переробку, всупереч «сировинній» політиці влади! P.S.: Кажуть, саме ці макарони їдять солдати НАТО… Але це військова таємниця», – з гордістю написала Тимошенко.

Такий інспекторський візит нардепки на виробництво викликав жваву дискусію в мережі. Хтось написав про черговий піар, а комусь стало образливо, що якісна продукція їде за межі країни.

Варто зазначити, що під час свого візиту на харчове підприємство лідерка «Батьківщини» зовсім забула про протиепідемічні заходи: ні маски, ні рукавичок, ні спеціальної шапочки, яку одягають на підприємствах.

"Може бути пауза, але на цьому наступ росіян закінчиться": Експерт сказав, що потрібно, аби зупинити ворога

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:05

Російські окупанти зараз атакують не лише в напрямку Часового Яру Донецької області. Ворог намагається діяти на кількох напрямках одночасно, заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти України. "В принципі росіяни будуть намагатися мак...

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...