"Якщо Путін не здобуде перемоги в Україні, його здадуть свої ж раби", - Ейдман

"Виявляється, Шойгу був великим шанувальником і меценатом Жванецького. Так - Жванецького, а не Проханова з Прилєпіним. Чи можна собі уявити Герінга або Гімлера в якості шанувальників єврейського сатирика, все життя стібався над їх улюбленим фатерландом", - пише у своєму блозі Ігор Ейдман, передають Патріоти України, і продовжує:

"Питання риторичне. А ось в російському Рейху все можливо. Гітлерівська верхівка складалася з ідейних фанатиків. А путінська-просто з безпринципних рабів і холуїв. Як писав класик, зверху донизу - всі раби.

Шойгу, як і все путінське оточення, типовий безпринципний радянський обиватель (видно навіть по книзі його нудних байок з совкового і постсовкового життя "про вчора"). Ці люди одержимі не якимись, нехай навіть нелюдськими ідеями, як більшовики і нацисти. Вони готові на все заради кар'єри і грошей.

Роками успіх російських силовиків і вищих чиновників цілком і повністю залежав від того, наскільки їм вдавалося догодити Путіну. Був він ними задоволений - були нові посади і капітали. А якщо гнівався - їх чекала відставка або навіть в'язниця. Наближені, тому, автоматично виконували будь-які забаганки і маячні фантазії свого пахана, навіть не замислюючись про те, до чого це може привести.

А пахан, в якийсь момент, реально збожеволів-вирішив увійти в історію як новий Петро Перший або Сталін, засновник путінської імперії, третього (після Романівського і радянського) Рейху.

Мабуть, Путін порахував, що час для виконання "історичної місії" йде, попереду маячить старість, безпорадність і смерть, тягнути не можна, на восьмому десятку важкувато буде затівати велику війну. Зараз або ніколи. І вирішив зробити собі подарунок на сімдесятиріччя-захопити Україну і забезпечити місце в історії поруч з Петром і Сталіним.

Оточення, судячи зі знаменитого засідання Радбезу, трохи повпиралося, але, побачивши маніакальну рішучість господаря, швидко взяло під козирок. Однак вірність рабів - справа ненадійна. Якщо вони побачать що "Акела промахнувся", удача від господаря відвернулася, він програє - здадуть його моментально".

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...