"Якщо Росія обирає шлях безрозсудних та агресивних дій, ми дамо відповідь", - Ентоні Блінкен

Сполучені Штати уважно стежать за діями Росії та зберігають чітку й послідовну позицію щодо готовності в будь-який момент відповісти на зловмисні дії Кремля. Про це заявив у понеділок у Лондоні, під час спільної з главою МЗС Британії прес-конференції, державний секретар США Ентоні Блінкен, передають Патріоти України.

«Що стосується Росії, як уже сказав Домінік (Рааб – ред.), ми дуже уважно відстежуємо дії РФ і те, який курс вона вирішила обрати»,- зауважив глава Держдепартаменту США.

Він підкреслив, що президент Байден чітко заявляв впродовж тривалого часу, навіть ще до того, як став президентом: «Якщо Росія обирає шлях безрозсудних та агресивних дій, ми дамо відповідь». Натомість, за словами Блінкена, це не означає, що Вашингтон прагне ескалації.

Джерело: Укрінформ

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...