Якщо щось піде не так: Військові РФ отримали розпорядження у разі виникнення "нестандартних ситуацій" прикидатися бійцями ПВК "Вагнер"

Керівництво "другої армії світу" вигадало лайфхак, як уникнути відповідальності за вчинки своїх "підопічних" на тимчасово захоплених територіях України за участі цивільного населення. Для цього бійцям роздали відповідні пам'ятки, передають Патріоти України.

В пам'ятці йдеться про те, що бійцям ЗС РФ заборонено носити шеврони чи інші розпізнавальні знаки на формі та розповідати мирним жителям, що "Росія тут надовго", називати ЗСУ нацистами, пояснювати, що Росія воює з НАТО і не брати харчові продукти у місцевих. Окремим пунктом є поведінка у "нестандартних ситуаціях".

"У разі "нещасних випадків" чи смертельних/травматичних ДТП, скоєних у стані алкогольного сп'яніння за участі місцевих, для уникнення відповідальності представлятись бійцями ПВК "Вагнер", — йдеться у настанові.

Також окупантам заборонено критикувати російську владу та дозволено оселятися в будинках людей і красти автівки.

"Наявність цих листівок — зайвий доказ систематичного нехтування Росією правил ведення війни та наявність в армії окупантів суттєвих проблем з дисципліною через утворений дефіцит професійних військових у її лавах. Кожен військовий злочинець РФ має пам'ятати — його не врятують подібні папірці. Відповідальність неминуча", — зазначили в СтратКомі ЗСУ.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...