Якщо США не затвердять допомогу, Київ опиниться в "небезпечному становищі", - конгресмен

Якщо США не затвердять допомогу, Київ опиниться в "небезпечному становищі", – конгресмен

Конгрес Сполучених Штатів Америки повинен терміново затвердити новий пакет військової допомоги Україні: це необхідно зробити не за місяць, а протягом тижня, інакше Київ потрапить в "небезпечне становище", передають Патріоти України.

Затримка з необхідним буде відчутною на полі бою в Україні. США повинні прийняти допомогу в листопаді або грудні, але Конгресу слід не зволікати з рішенням, заявив представник демократів Адам Сміт на саміті Politico Defense.

"Київ може втриматися, але його позиція буде не такою сильною. Вони опиняться в дуже небезпечному становищі, якщо ми не надамо їм ресурси в розумні терміни", - сказав Сміт.

Він не погодився з думкою республіканців в Конгресі, які кажуть, що затримка у необхідному рішенні по Україні пов'язана з внутрішніми проблемами США. Зокрема, із забезпеченням безпеки південного кордону. За його словами, такі виправдання "не мають сенсу".

Головна причина антиукраїнської риторики в США - це Дональд Трамп, вказав Сміт. "Основна причина тут в тому, що Трамп вирішив, що йому не подобається Україна", - уточнив політик.

Багато республіканців в серцях та в душі підтримують Україну, але вони не можуть впоратися з тиском прихильників поглядів Трампа, вважає він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...