Якщо Україна не погодиться на "мирний план" Путіна: Медведчук закликає РФ окупувати Одесу

Ексголова партії “ОПЗЖ”, якого раніше затримала СБУ та який згодом був обмінений на українських військовополонених Віктор Медведчук, закликає до окупації Одеси та інших міст. Про це пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Як зазначається, Медведчук закликає окупувати Одесу та інші українські міста, якщо наша держава не погодиться на капітуляцію, яку пропонує РФ називаючи її “мирною пропозицією”. Кум Путіна хоче, щоб Україна віддала РФ чотири області та Крим, а також погодилася на позаблоковий статус.

“Дуже влучний вираз - "звільняти" ("Одесу та інші міста" - ред.). Інтереси безпеки Росії диктують необхідність подальших бойових дій з метою боротьби з неонацистським режимом для досягнення повної демілітаризації та денацифікації. При цьому добре видно, що інтереси режиму Зеленського та інтереси українського народу прямо протилежні. Українці хочуть миру, а Зеленський із західними ляльководами - війни, навіть ціною винищення українського народу. І цей народ потрібно від цієї злочинної нацистської влади звільняти”, - сказав Медведчук.

Через два дні після серії терактів в Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

середа, 26 червень 2024, 0:05

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь. . Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки. . Telegram-канал Sh...

З російського полону повернулися 90 українських воїнів - Зеленський

вівторок, 25 червень 2024, 23:38

В Україну з російського полону повернулися 90 захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у вівторок, 25 червня. . "Вдома - це не просто слова. Вдома - це Україна. Сьогодні ще 90 наших людей повернулися додому з російського ...