"Якщо впаде українська армія, упадуть і кордони країн Заходу": Зеленський на саміті "Східного партнерства" в Брюсселі

Підтримуючи Україну, ЄС також захищає власні кордони. Про це президент Володимир Зеленський сказав під час виступу на саміті "Східного партнерства" в Брюсселі, повідомляють Патріоти України з посиланням на повідомляє Офіс президента.

Країни Євросоюзу мають розуміти наслідки наступу Росії.

"Вони насамперед думали про безпеку в Україні. Чому? Не тому, що всі держави є патріотами України. Вони мають бути патріотами своїх держав. Але вони знають, якщо порушать суверенітет нашої держави, якщо впаде наша армія - упадуть їхні кордони", - сказав Зеленський.

Він додав, що з початком російської агресії ніхто з європейських держав не думав про бізнес і можливі економічні наслідки. Тому вони вводили санкції проти Росії не лише через питання безпеки України.

Зеленський подякував європейським країнам за підтримку.


Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...