Якщо все так піде і далі: Ігор Кондратюк предрік російський прапор над Маріуполем

Якщо Україна хотітиме налагодити відносини з Росією і закінчити війну на Донбасі будь-якою ціною, це доведеться зробити на умовах Кремля.

Про це сказав український продюсер Юрій Кондратюк. За його словами, тоді моторизована бригада із Криму під російськими прапорами дійде до Маріуполя і українська гідність буде розтоптана.

"З агресором – або опір, або – мир на його умовах. Це якщо Україна прагнутиме до миру за всяку ціну. Так, складно підігрівати міжнародний тиск на РФ, тому що продажні західні політики чинять опір, але їх треба дотискати. Інакше наша гідність дуже швидко буде розтоптана моторизованою бригадою, яка прийде до Маріуполя із Криму під російськими прапорами. Вони побачать, що у нас немає опору, значить ми нікому не потрібні, в першу чергу собі", – впевнений він.

За його словами, навпаки з Росією потрібно було було розірвати всі відносини, в тому числі і дипломатичні, ще в 2014 році.

"Повертати людей, які безкарно сидять на її території і військовополонених потрібно, і це треба робити за будь-яких відносин з Росією. Те, що вони звільнили десятки людей – молодці, але з Росією не можна йти на потепління ніяк. За останні місяці пропали наші заяви про війну, про Крим жуємо там через слово. Це неправильно, тому що Європа забуде. А якщо хтось думає, що як ми перестанемо говорити про війну, то покращимо інвестиційний клімат – це дуже наївно", – запевнив Кондратюк.

Джерело: Обозреватель

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...