"Якщо ви вже заговорили про розмальовані двері": Авакову показали протигаз і фото вбитого хлопчика (відео)

Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову у Верховній Раді показали протигаз і фото вбитого 5-річного Кирила Тлявова. Міністр був на позачерговому засіданні парламенту, де розглядалося питання про засудження акції протесту під Офісом президента, повідомляють Патріоти України.

"Як виглядає цинізм і лицемірство? Це коли в країні катастрофічна ситуація захворюванності на ковід. Коли в країні провал судової реформи. Портнови і Вовки торжествують, а президент Зеленський цементує недоторканність мафії в мантіях. Це коли діра в бюджеті, а переговори з МВФ зірвано. Коли сьомий рік війни, а у них розумієте - двері. Але всі ці питання не стали причиною нашого позачергового засідання. Причиною стали розмальовані двері", - сказав депутат від "Голос" Роман Лозинський.

В цей час Аваков і його заступник Антон Геращенко не слухали виступ, а сміялися із депутатами з групи "Партія "За майбутнє" Анною Скороход і Антоном Поляковим, яких позаторік вигнали з фракції "Слуга народу".

"Але ці двері і те, що ви з ними носитесь - це страх перед вулицею, людьми і бажання всім закрити роти. Цього зробити не вдастся. Якщо ви вже заговорили про двері, то принесіть із собою двері з Переяславського відділу поліції, де п'яні менти вбили п'ятирічного Кирила.

Якщо ви вже заговорили про двері, то принесіть із собою протигаз, схожий на цей, який одягнули на українку і ґвалтували цілу ніч у відділку поліції. Це вас не стурбувало. Зрештою, принесіть двері з камери СІЗО, де сидить Андрій Антоненко, Сергій Стерненко", - заявив депутат.

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...