"Якщо ви зараз промовчите, ці "рішали" і "колядники" із ДФС перейдуть у БЕБ і продовжать вас кошмарити", - нардеп звернувся до бізнесменів

У п'ятницю, 21 травня, в ДФС відбулася "ціла нарада на найвишому рівні, де обговорювали питання проте, "що робити з народним депутатом Холодовим". Але глави Фіскальної служби Вадима Мельника на ній не було. Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише сам нардеп "Слуги народу" Андрій Холодов, передають Патріоти України. Далі наводимо текст його поста.

"Розмовляли не про те, як поліпшити роботу, а як зі мною домовитися, щоб я замовк. Кар'єра цих товаришів рухається до завершення, і вони нарешті це зрозуміли. Публічно інформую, що не треба навіть намагатися зі мною домовлятися.

У ДФС є завдання, які мають виконуватися відповідно до закону. І ці завдання не виконуються. Міністра фінансів ми вже поінформували і про рішення комітету, і про реальну ситуацію на ринках підакцизних товарів.

Чекаємо реакцію Sergii Marchenko на бездіяльність ДФС. Ба більше, звертаюся до всіх бізнесменів, на яких безпідставно наїжджає ДФС і щось вимагає, змушує якимось чином "вирішувати".

Якщо ви зараз промовчите, вся ця бригада "рішали" і "колядників", прізвища яких я вже називав, перейде в БЕБ (Бюро економічної безпеки. - Ред.) і продовжить вас кошмарити вже у БЕБ.

Пишіть мені офіційні звернення або неофіційні. У мене є можливість перевірити будь-яку інформацію щодо ДФС із 100% вірогідністю. На кожне змістовне звернення я реагую і результати після мого втручання є. Якщо ви працюєте законно і не хочете платити хабарі, я готовий допомогти".

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...