"Якщо вже пішла така п'янка...": Невзоров жорстко потролив Путіна через Бога в конституції Росії

Якщо російський президент Володимир Путін вносить ім'я Бога в конституцію країни, треба також змінити військову присягу і навіть клятву Гіппократа. Про це в ефірі радіостанції "Ехо Москви" сказав російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

За його словами, лідер РФ "ласкаво взяв країну за ґудзик та інтимним шепотом сказав, що це не його капризи і не його ініціатива, а голос самого життя".

"Внесення Бога в Конституції та інші дурощі, як запевняє Путін, продиктовані самим життям. Раз уже пішла така п'янка, варто внести корективи у військову присягу і клятву Гіппократа. Отримавши доступ до постачання армії, треба сказати, що "клянусь не красти матеріально-фінансові ресурси на суму, що перевищує один мільйон доларів". А майбутній лікар має покласти руки на клізму з портретом міністра охорони здоров'я і сказати: "Отримуючи високе звання лікаря, клянуся не використовувати наркоз для сексуального насильства над пацієнтками молодше 60 років", – іронічно наголосив публіцист.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...