"Якщо загинуть, інших привезуть": Окупант розповів про значні втрати на Херсонщині і байдуже ставлення командування

Російські окупаційні війська скаржаться на величезні втрати у Херсонській області. Один із загарбників розповів, що тільки на півдні України загинуло близько 25 тисяч російських військових, передають Патріоти України.

За його словами, на Миколаївському напрямку лише за дві години було знищено 220 окупантів. Про це повідомляє Telegram-канал "Інформаційний Спротив".

Російський десантник, який представився Миколою, поскаржився, що у командування РФ байдуже ставлення до особового складу та до того, що армія зазнає втрат.

Понад те, окупант зазначив, що командири не приховують, що військовослужбовці РФ – це витратний матеріал. Він повідомив, що бачив, як за один день загинуло близько 100 вагнерівців від ракетного удару.

"Якщо загинуть, інших привезуть", – передає слова командирів російський окупант. Також загарбник заявив, що його виплати залежать від кількості знищеної техніки або точок базування, а призовники з мобілізації отримуватимуть "копійки".

Нагадаємо, російський окупант поскаржився, що в його підрозділі, який знаходиться на території Херсонської області, виникає паніка лише від одного слова HIMARS і починають тремтіти ноги.

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...