"Якщо завтра війна": На "Свободі слова Савіка Шустера" говоритимуть про загрозу вторгнення (онлайн-трансляція)

Савік Шустер. Фото: Шустер online/Facebook.Експрезидент України Петро Порошенко стане гостем програми "Свобода слова Савіка Шустера", передають Патріоти України.

У студії обговорять: чи загрожує Україні повномасштабне вторгнення Росії, про що домовилися Байден та Путін, дзвінок Байдена Зеленському, видачу ватажкам бойовиків партквитків Єдиної Росії, розповідь українських розвідників.

Також гостями програми стануть: експрем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, колишній міністр оборони Степан Полторак, ексголова МЗС України Павло Клімкін, співголова фракції партії ОПЗЖ Юрій Бойко та інші.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...