"Якщо Зеленський раптом вирішить звільняти Крим - я буду в перших рядах штурмового батальйону", - Турчинов

Олександр Турчинов заявляє, що після анексії Криму РФ в односторонньому порядку вийшла з Харківських угод, тому зараз Зеленський не має ніяких правових, політичних, військово-технічних та кадрових обмежень.
Олександр Турчинов. Фото: Аргумент.

У п'ятницю, 24 липня, екс-глава РНБО Олександр Турчинов, в інтерв'ю заявив про готовність бути в перших рядах штурмового батальйону, якщо президент Зеленський прийме рішення про наступ на Крим, повідомляють Патріоти України.

Він уточнив, що на початку 2014 року російські війська, що дислокувалися на Кримському півострові, прикривали свої дії Харківськими угодами, підпис під якими поставив Віктор Янукович.
На думку Турчинова, в разі відкритого наступу ЗСУ на Крим, стратегічні партнери Києва відмежувалися б від конфлікту і оголосили б про винуватість обох сторін. Олександр Турчинов заявляє, що після анексії Криму РФ в односторонньому порядку вийшла з Харківських угод, тому зараз Зеленський не має ніяких правових, політичних, військово-технічних та кадрових обмежень для виконання конституційних вимог щодо "захисту країни від агресії і звільнення Криму".

Дослівно його коментар звучав так: "Я давав відповіді на запитання слідчих про причини непроведення наступальних операцій в Криму і, якщо потрібно, готовий відповісти ще. Нинішньому президенту дати відповідь на ці питання буде набагато складніше. Якщо він раптом вирішить наступати - я буду в перших рядах штурмового батальйону".

Джерело: Цензор.НЕТ

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"