Якщо Зеленський "здасть" Україну, мітингом справа не обмежиться: Рух опору капітуляції виведе людей на вулиці Києва наступного дня після "нормандського саміту" у Берліні

Рух опору капітуляції, спільно з іншими патріотичними організаціями і рухами, оголосили про проведення в суботу, 12 лютого, Маршу єдності за Україну. В разі здачі інтересів України на "нормандському саміті" Марш єдності за Україну набуде протестного характеру, заявили організатори, зазначають Патріоти України.

Захід розпочнеться о 14:00 в парку Шевченка і за попередніми планами організаторів завершиться на Майдані Незалежності. Організатори наголошують, що у цей тривожний час українці повинні відкинути суперечності, об’єднатися і виступити разом проти російської загрози. Має відійти на другий план підтримка конкретної політичної сили, економічні переконання, колишні образи та розбіжності. Важливо виступити єдиним фронтом на захист України.

Мета маршу - демонстрація єдності перед спільною загрозою. Ми боротимемося за кожен клаптик нашої землі. Окупанти заплатять великою кров'ю за свою агресію.

Водночас Марш відбуватиметься за день після перемовин у Берліні в "нормандському форматі". Росія хоче визнання Україною своїх маріонеток і федералізації України шляхом надання автономії ОРДЛО. Організатори Маршу попереджають, що українці чинитимуть опір і зовнішньому ворогу, і внутрішній капітуляції. Тому Рух опору капітуляції наголошує, що краще забути про Мінські домовленості, а готувати міжнародний трибунал для Путіна.

І у випадку, якщо підсумком зустрічі у Берліні буде ухвалення капітуляційних рішень, Марш єдності за Україну розпочнеться відповідно оголошеного плану, проте його не буде завершено на Майдані Незалежності. План дій буде оголошено згодом. Марш стане початком широкого протесту. А опір капітуляції перестане бути декларативним.

Рух опору капітуляції заявляє про неприпустимість:

- примусу України до прямих переговорів з так званими "ЛДНР" чи до іншої форми їхньої легалізації;

- примусу до виконання умов Мінських домовленостей, нав'язаних Україні силою зброї;

- надання окупованим частинам Донеччини та Луганщини "особливого статусу" в будь-якій формі.

В зв'язку з складною епідеміологічною ситуацією організатори наголошують на необхідності дотримання санітарних норм, використання масок та антисептику. Також всіх, хто має ознаки ГРВІ, просять залишатися вдома, поширювати інформацію про захід і готуватися до подальшої боротьби.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...