"Якщо зрадить Україну - буде висіти на дереві на Хрещатику", - Ярош про Зеленського

У Володимира Зеленського є всі перспективи стати хорошим президентом і бойовим Верховним головнокомандуючим, однак якщо він зрадить Україну, то втратить життя і буде висіти на дереві на Хрещатику. Про це заявив командувач Української Добровольчої Армії Дмитро Ярош, повідомляють Патріоти України.

За його словами, після сімсотлітнього колоніального рабства українці навчилися проводити повстання. “Зеленський у своїй інавгураційній промові говорив, що готовий втратити рейтинги, популярність, посаду… Ні, він втратить життя. Буде висіти на якомусь дереві на Хрещатику – якщо зрадить Україну і тих людей, які на Революції і війні загинули”, – підкреслив Ярош.

Разом з тим командувач Української Добровольчої Армії вважає, що Володимир Зеленський може стимулювати прискорення реформування Збройних Сил України та інших державних силових структур за кращими світовими стандартами.

“Він навіть може стати великим українським націоналістом, ніж Ярош. Тому що на даний момент має набагато більше важелів впливу на розвиток української нації”, – додав він.

Разом з тим Ярош вважає, що шостий президент України зможе звільнити підприємців від страшного тиску силовиків, що вкрай позитивно позначиться на підйомі вітчизняної економіки. Серед іншого Дмитро Ярош не виключив своєї участі у позачергових парламентських виборах, які відбудуться 21 липня.

Джерело: Обозреватель

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...