"Якщо зруйнувати Росію, то все за планом йде": Росіяни почали підозрювати, що "спецоперація" Путіна провалилася (відео)

Деякі жителі країни-агресора Росії почали підозрювати, що війна, яку диктатор Володимир Путін розпочав проти України, може призвести лише до одного - розвалу самої РФ. Вони думають, що "все пішло не за планом", коли російські окупанти втекли з Київської області, передають Патріоти України.

Так, видання "Радіо Свобода" провело відповідне опитування серед москвичів. У них запитали, коли вони зрозуміли, що так звана "спецоперація" йде не за планом.

Журналісти отримали такі відповіді:

– "Мені здається, все йде не за планом. І все пішло не за планом майже відразу, коли Київ не було взято за три дні і не було проведено парад у Києві".

– "Зруйнувати Росію – він за планом йде і до закриття. У магазині "Метро" половини товарів немає. Схоже, скоро закриється. І нас закриють усіх. Один Путін у бункері залишиться".

– "Після того, як від Києва відступили. У нас генералітет... у них, на мою думку, лайно замість мізків, вибачте за вираз".

– "Загалом як би... не все за планом йде. Та мені відразу так здалося. Нас ніхто не питав".

– "Ну йде не за планом. Не здалося, а точно. Це видно з нашого відступу, наступу".

– "Її спочатку не мало бути. Ми всі розуміємо чудово. Вже років 10 як кажуть одне, а відбувається зовсім інше".

– "Це утилізація йде узаконена. Але ось бачите, всім байдуже".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...