Яку зброю Пекін вже зараз може постачати окупантам: Жданов здивував подробицями

Китай може постачати країні-агресорці Росії зброю для війни проти України, оскільки протяжність кордону між РФ та КНР становить понад 4 тисячі кілометрів. Ніхто не може проконтролювати все, що там відбувається. Таку думку в інтерв'ю "Главреду" висловив полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Навряд чи Китай поставить Росії танки. А от боєприпаси і безпілотники відправляти може. Подивіться, скільки вже сьогодні китайських БПЛА на озброєнні російської армії. Їхня робота вже стала величезною проблемою для нас. Дрони вибивають нашу бронетехніку. Щодо боєприпасів - кажуть, їх нібито везуть з Далекого Сходу. У Китаю є боєприпаси для російського озброєння, а історія знає досвід військового співробітництва Москви і Пекіна (СРСР постачав зброю КНР під час китайсько-японської війни, яка тривала в період з 1937 по 1945 роки, - ред.)", - зазначив Жданов.

Військовий експерт підкреслив, що Сі Цзіньпін і Путін під час своєї нещодавньої зустрічі у Кремлі зробили практично реінкарнацію зустрічі Сталіна і Мао Цзедуна. Причому події відбувалися в тому ж самому залі Кремлівського палацу.

"Щоправда, тоді Сталін 3 місяці не випускав Мао Цзедуна, допоки той не підписав всі договори, які йому потрібні (візит глави КНР Мао Цзедуна тривав з 6 грудня 1949 року по 17 лютого 1950 року. Радянсько-китайський договір про дружбу, союз і військову допомогу підписали в Москві 14 лютого 1950 року, - ред.) У наш час Сі Цзіньпін взагалі скоротив свій візит, тому що поставив Путіну потрібні завдання. Путін все записав і Сі Цзіньпін поїхав навіть раніше", - зауважив він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...