"Який, на х...й, медіатор?! Ви кличете головного імперіаліста, “доктора Зло": Міхалок обурився ініціативою Тіхановської запросити Путіна на переговори щодо кризи в Білорусі

Білоруський музикант Сергій Міхалок у відеозверненні матами розкритикував недолугого лідера білоруської опозиції Світлану Тихановську, зазначають Патріоти України. Про це він розповів в , опублікованому в своєму Instagram.

За словами музиканта, його шокували плани Тіхановської покликати Володимира Путіна на переговори з Олександром Лукашенком в якості “медіатора”.

“Який на х**й медіатор?! І причому медіатором в нашу країну ви кличете головного імперіаліста, ну по суті “доктора Зло”, і зараз головного антигероя людства! Ви кличете медіатором Путіна” – сказав Міхалок.

При цьому музикант порівняв Путіна з лисицею, а Тихановську з зайцем.

“На переговори вовка з зайцем, бл**ь, запрошується лисиця, на х**. Вона на**е старого вовка, на х**, а зайця все одно з’їсть! Який медіатор!? Це людина, яка хоче відтворити Радянський союз, у нього бажання – відновити імперію!”,- сказав він.

Крім того, Міхалок також поцікавився, де укази Тіхановської, якщо вона вважає себе легітимним президентом Білорусі і проводить зустрічі зі світовими лідерами на зразок Еммануеля Макрона і Ангели Меркель.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...