Якийсь дуже цікавий "збіг": Журналіст Ткач звернув увагу на те, хто прибув до ОАЕ напередодні візиту Зеленського

Хтось скаже, що це чистий збіг. Життя вчить нас в такі збіги не вірити.

За день до початку офіційного візиту президента України Володимира Зеленського до Об’єднаних Арабських Еміратів туди вже прибув формальний власник телеканалів Медведчука, член партії ОПЗЖ Тарас Козак. На це звернув увагу журналіст-розслідувач Михайло Ткач, передають Патріоти України.

"Популярний напрям ОАЕ", - наголосив він, нагадавше своє учорашнє повідомлення про виліт Козака з Мінська до Абу-Дабі.

"Літак яким користується підсанкційний депутат Тарас Козак Gulfstream G450 кілька годин тому вилетів з Мінська і зараз здійснює посадку в аеропорту Абу-Дабі (ОАЕ)", - заявляв Ткач у п'ятницю, 12 лютого 2021 року, о 18:14.

Відвідини Об'єднаних Еміратів Зеленським, куди він вирушив спільно з першою леді Оленою Зеленською, натомість почалися в суботу, 13 лютого.

"Хтось скаже, що це чистий збіг. Життя вчить нас в такі збіги не вірити. Недовго музика грала. В Омані одночасно із Зеленським був Патрушев. В ОАЕ - Козак. Якийсь дуже цікавий "збіг", - прокоментував ситуацію політолог Тарас Березовець.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...