Яременко має скласти мандат. Випадок саме той, - політолог

Нардеп порушив закон, а ніхто навіть про це не говорить. Всі обговорюють вартість, вибачення перед президентом, що насправді виглядає дуже дивним.

Народний депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко має скласти свій мандат. Якщо ж цього не зробить, додасть мінусів рейтингу президента Володимира Зеленського. Про це у коментарі сказав політолог Микола Давидюк, передають Патріоти України.

"Проституція в країні не легалізована. Вона заборонена. Нардеп порушив закон, а ніхто навіть про це не говорить. Всі обговорюють вартість, вибачення перед президентом, що насправді виглядає дуже дивним.

Порушив закон на робочому місці. Якби писав, що він йде грати у футбол - окей.

За великим рахунком скандал такого рівня мав би призвести до складання мандату. Якщо цього не буде, партія "Слуга народу" почне втрачати рейтинги. Почне накопичуватися негативний ком, який обрушиться у лавину і падіння рейтингу. Тоді цей рейтинг буде дуже важко повернути.

Але у фракції "СН" не має жодної людини, яка є носієм рейтингу. Всі вони "риби-прилипали". Рейтинг є тільки у Зеленського. Яременко цей рейтинг не створював, тому втрачати йому його не шкода. А ось сам Зеленський з часом почне втрачати. Бо стає видно якість тих, кого він понабирав. Одні плачуть, другі домовляються з повіями, треті голосують направо і наліво, хабарі полізли. Фракція починає нагадувати минулий парламент. Вийшли з "турборежиму" і почали себе вести точно так само, як ті, хто сиділи на їхніх стільцях.

Яременко повинен скласти мандат за власним бажанням. Це один із тих небагатьох випадків, коли мав вийти і сказати "Так, каюся. Замість мене зайде якась інша порядка людина". Якби зразу так зробив, виграв би ситуацію і можливо б його навіть переконали це не робити. У виграші були б усі.

Але політична культура рухається у зворотньому напрямку. Це вже другий чи третій сексуальний скандал у цьому парламенті. Не про закони думають. Обличчя у них серйозні, але мізками вони явно не у Верховній Раді", - каже Микола Давидюк.

Джерело: Gazeta.ua

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...