"Ясно і всім добре відомо": Путін відкрито заявив про "кризу" у війні проти України

Президент Росії Володимир Путін вперше відкрито заявив про кризу, з якою країна-агресорка стикається у війні проти України.Про це він сказав під час переговорів із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим 19 серпня, пишуть російські засоби масової пропаганди, передають Патріоти України.

"Ясно і всім добре відомо, що і Росія стикається з кризами, зокрема й насамперед звичайно, на українському напрямі", – сказав очільник Кремля.

Він також заявив, що й "історичне залучення Росії до ситуації на Південному Кавказі" в останні кілька років "диктує нам необхідність участі в цих подіях".

"Звісно, у тій частині, в якій це затребуване сторонами. Звісно, після візиту до Азербайджану я зв'яжусь із прем'єром (Вірменії – ред.) Пашиняном, розповім йому про результати наших переговорів. Я знаю, що Азербайджан має на меті завершення всіх процедур з повним врегулюванням", – сказав Путін, маючи на увазі ситуацію в Нагірному Карабаху.

Повітряні Сили показали ефектне відео про роботу в небі Курської області

вівторок, 20 серпень 2024, 13:01

У небі над Курською областю працює авіація Повітряних Сил України. Пілоти щодня завдають ударів по об’єктах противника. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на командувача Повітряних сил ЗСУ Миколу Олещука у Telegram. "На відео - українськ...

Вірянам дають 9 місяців: Парламент заборонив діяльність Московського патріархату в Україні

вівторок, 20 серпень 2024, 12:52

У вівторок, 20 серпня, Верховна Рада проголосувала за законопроєкт №8371 про регулювання діяльності релігійних організацій, що мають керівний центр у Росії. Згідно з ним, може бути припинена діяльність УПЦ МП. Про це повідомив народний депутат Ярослав ...