Язикатому Фредовичу не відбитись: Шварценеггер заради об'єднання нації потужно звернувся до американців, назвавши Трампа "найгіршим президентом в історії"

На думку Шварценеггера, незважаючи на політичні розбіжності, всі жителі США повинні ставити демократію та її принципи на перше місце. Тому зараз їм необхідно висловити підтримку обраному президенту Джо Байдену.

Колишній губернатор штату Каліфорнія і знаменитий актор Арнольд Шварценеггер Арнольд Шварценеггер через свій Twitter заявив, що 45-ий президент США Дональд Трамп є найгіршим президентом в історії Америки, зазначають Патріоти України.

"Він провалився як лідер і запам’ятається як найгірший президент у історії", - наголосив американський "Термінатор".

Актор зазначив, що штурм Капітолію в США нагадав йому про єврейські погроми в Німеччині за часів Адольфа Гітлера.

"Середа (6 січня, день протестів і штурму Капітолію - ред) була ніччю Розбитого скла прямо тут, в Сполучених Штатах".

Довідка: У 1938 році нацисти в Німеччині та Австрії громили єврейські будинки, школи та підприємства під час нападу, який став відомо як Кришталева ніч.

Пряма мова: "Розбите скло було у вікнах Капітолію Сполучених Штатів. Але нападники не просто розбили вікна Капітолію, вона зруйнували ідеї, які ми вважали цілком зрозумілими.. Вони зневажали самі принципи, на яких була заснована наша країна..

Президент Трамп прагнув скасувати результати виборів. Він намагався вчинити переворот, вводячи людей в оману".

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...