​"Їб*ти того Гітлера в зад": Новий прес-секретар Зеленського висловився про скандальні мемуари своєї попередниці

У п'ятницю, 9 липня, новий прес-секретар Зеленського, Сергій Нікіфоров на своєму першому брифінгу, заявив, що Офіс президента не буде реагувати на видання мемуарів екс-прес-секретарки Зеленського Юлії Мендель, де, судячи з першим анонсів, будуть висвітлені внутрішні інтриги Офісу президента, зазначають Патріоти України.

"Якраз сьогодні бачив інтерв'ю Юлії, де вона зізналася, що там скандалів очікувати не варто. Тому що вона поважає свої зобов'язання перед людьми, з якими працювала. Тому серйозних скандалів, інсайдів, секретів там не буде. Так що я вважаю, що нам нічого коментувати не доведеться. Все-таки давайте дочекаємося, поки книга вийде, і подивимося, що саме там буде написано. Якщо це буде стосуватися якогось фактажу, тоді вже будемо виходити до вас з реакцією", - заявив пан Нікіфоров.

Новий «язик Зеленського» додав, що не збирається читати книгу своєї попередниці - Юлії Мендель.

"Я думаю, не буду читати. У мене зараз трохи мало часу в зв'язку з тим, що мені потрібно осягнути величезний обсяг інформації, тому на книгу пані Юлії часу точно не буде", - запевнив Сергій Нікіфоров.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...