"Йде зворотна ескалація": Подоляк пояснив, чому в РФ почастішало цвітіння "бавовни"

На території країни-агресорки Росії, а також на тимчасово окупованих територіях України мало не щодня трапляються вибухи. Ці події свідчать про те, що недолуга політика Кремля призвела до незворотного процесу фрагментації та розпаду держави-терористки. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Дуже важливо зрозуміти, що це йде зворотна ескалація. Вона об'єктивна, інтенсивність в ній занадто висока. Масштаб війни величезний і безумовно Росія програє війну", - зазначив Подоляк.

Разом з тим радник керівника ОП підкреслив, що РФ програє не тільки на полі бою, але й у інформаційній війні. Про це свідчать погрози, які розносять кремлівські пропагандисти, про "застосування Путіним ядерної зброї".

На думку Подоляка, Росія зараз перетворюється на кримінальну зону через військовослужбовців, які вступили до ПВК "Вагнера" і отримали зброю. Ці люди нині ходять вулицями і вчиняють все, що їм заманеться.

Крім того, на офіційному рівні в Кремлі толерують беззаконня. Зокрема, прес-секретар президента Пєсков та колишній глава держави Медведєв стали рупорами Путіна і дозволяють громадянам Росії фактично крадіжку інтелектуальної власності, включаючи західні фільми та музику.

"Росія практично показує, що сьогодні вона не дотримується ніяких законів не тільки міжнародних, а й – внутрішніх… Держава дуже стрімко перетворюється на анклав кримінальності. Бо Росія – це, по суті, і є кримінальна територія. Просто вона маскувалася за ознаками державності свою справжню сутність", - підкреслив Подоляк.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...