"Ідеальне місце": Соловйов запропонував вдарити по Роботиному ядерною зброєю (відео)

Російський пропагандист Володимир Соловйов назвав Роботине Запорізької області, яке нещодавно звільнили Сили оборони України, "ідеальним місцем для застосування тактичної ядерної зброї". Про це він заявив в ефірі своєї авторської програми "Повний контакт", передають Патріоти України.

Соловйов говорив про це з членом комітету Держдуми РФ з оборони, генерал-лейтенантом запасу Андрієм Гурульовим, який підтримав ідею пропагандиста. Гурульов зав'язав, що застосування тактичної ядерної зброї допоможе росіянам "звільнити" Запорізьку область, "а можливо, навіть Дніпропетровську область".

"Ідеальне [місце]. Вони там усі в купу зібралися — ідеальне просто. І на цьому наступальне угруповання накрилося мідним тазом. Далі взагалі ідеальна ситуація, тому що в цій ситуації — повна відсутність резервів противника. І навіть тими силами, які є, ми в змозі пройти вперед, звільнивши Запорізьку, а може, навіть Дніпропетровську область", — заявив Гурульов.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...