"Йдемо вперед": Генерал Тарнавський розповів про значні втрати окупантів

За добу російські загарбники втратили на Таврійському напрямку більше двох рот та багато військової техніки. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Йдемо вперед. На Таврійському напрямку рух Сил оборони триває. Ворог знищується. Артилерійські підрозділи Сил оборони протягом доби виконали 1179 вогневих завдань.За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали більше двох рот", - написав він.

За словами Тарнавського, було знищено 17 одиниць військової техніки російської армії, зокрема, танк, БМП, два безпілотники "Zala", БПЛА "Supercam", самохідну артилерійську установку 2С3 "Акація", станцію радіоелектронної боротьби, комплекс дальнього візуального спостереження "Муром-М" та автомобільну техніку. Також українські воїни знищили дев'ять складів з боєприпасами.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...