Ідеолог "ДНР" розповів про жорстокі вбивства та катування, влаштовані "козаками" з РФ у Донецьку

Роман Манекін розповів, що особисто з «козаками» не стикався, але в обидва своїх затримання бачив людей, які постраждали від їхнього свавілля.​

Роман Манекін. Фото: Фейсбук.

Ідеолог "ДНР" Роман Манекін, який двічі побував в полоні у представників незаконних збройних формувань, що діють на тимчасово непідконтрольних українському уряду територіях Донецької області, розповів, як страждають люди від свавілля російських «козаків». Про це Манекін написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він розповів, що особисто з «козаками» не стикався, але в обидва своїх затримання бачив людей, які постраждали від їхнього свавілля.
«В первом случае это был исполняющий обязанности сети аптек, которую казаки обложили данью. По словам сидельца, его держали за решеткой, поскольку собирали доказательства рэкета», — розповів Манекін.
«Во второй раз, сидел с молодым парнем — перевозчиком. У парня в 2014 году казаки жесточайшим образом, по-садистски убили тестя — тот держал несколько торговых точек на донецких рынках, торговал мясом», — додав ідеолог «ДНР».

Також він зазначив, що «козаки» пройшли «лагерь пыток» в Донецьку.

«Как и все в Донецке, знаю, что огромное количество казаков провели через лагерь пыток, созданный на бывшем артобъекте „Изоляция“, — додав Манекін.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...