Ідеолог "русского мира" запропонував "прибрати" Пушиліна

Роман Манекін назвав "главу "ДНР" "сурковським нікчемою-від-МММ".

Пушиліна вже хочуть усунути? Ілюстрація: соцмережі.

«Главу» «ДНР» Дениса Пушиліна слід усунути від «керівництва» «республікою». Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив ідеолог «русского мира» Роман Манекін, передають Патріоти України.

При цьому він відгукнувся про Пушиліна в жорсткій формі, назвавши його «сурковським нікчемою-від-МММ». Манекін вважає, що «глава» «ДНР» «сів у м'яке крісло в результаті кривавої міжвідомчої змови».

«Его нужно убирать: то что было терпимо для непризнанной территории, населенной неизвестно кем (фактически: „гетто“), категорически неприемлемо для территории, населенной преимущественно гражданами РФ, почти российского региона», - пише Манекін в контексті нового указу президента РФ Володимира Путіна про спрощення надання російського громадянства жителям ОРДЛО.


"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...