"Ідеться не про жінку легкої поведінки, там було про порноактрису…": У Зеленського пояснили його жарт про Україну

У Команді Зе намагаються виправдатися, але виходить не дуже переконливо.

Володимир Зеленський спробував виправдати свій жарт. Ілюстрація: ВВС.

Жарт Студії «Квартал 95», який виголосив кандидат у президенти Володимир Зеленський, про Україну і порноактрису, є абсолютно невдалим, але він залишається жартом. Про це заявила Ірина Венедіктова, радниця Зеленського з правових питань, передають Патріоти України.

«Я спеціально переглянула цей сюжет, який був у Юрмалі… Там ідеться не про жінку легкої поведінки, там було про порноактрису… Я вважаю, що це абсолютно невдалий жарт, але давайте залишимось на тому, що це був жарт. І з чим він пов’язаний? Він пов’язаний з болем людини, яка їздить по світу і бачить ставлення до українців і до заробітчан з України», — сказала Венедіктова, коментуючи жарт, який Зеленський виголосив під час концерту у Латвії у 2016 році.

Порівнявши Україну з порноактрисою з німецького кіно для дорослих, гуморист сказав: «Вона готова прийняти у будь-якій кількост, з будь-якого боку». Раніше радниця Зеленського заявила, що курс шоумена буде 100%-во проєвропейським.

Джерело: Громадське.ua

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...