Йдеться про ПРО середньої та великої дальності: У Байдена оголосять про купівлю системи ППО для України, - CNN

Президент США раніше заявив, що Штати нададуть Україні досконаліші ракетні системи та боєприпаси.

Штати поставлять Україні системи ПРО середньої та великої дальності

Сполучені Штати вже цього тижня планують оголосити про закупівлю для України вдосконаленого комплексу протиракетної та протиповітряної оборони середньої та великої дальності. Про це в неділю, 26 червня, пише CNN з посиланням на джерело, знайоме із ситуацією, передають Патріоти України.

"У відповідь на запити українських військових цього тижня, ймовірно, буде оголошено про закупівлю удосконаленої системи протиракетної оборони середньої та великої дальності та іншої військової допомоги, включаючи додаткові артилерійські боєприпаси та контрбатарейні радари", - повідомляє агентство.

Раніше президент Джо Байден заявляв, що США нададуть Україні "досконаліші ракетні системи та боєприпаси" для протистояння російській агресії. Відомо, що українські офіційні особи запросили систему протиракетної оборони, відому як система NASAMS (Norwegian Advanced Surface to Air Missile System), яка може вражати цілі на відстані понад 160 км.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...