"Ідіотів - шкода. Я звик прощати дурнів": Аваков посварився з Ситником через рюкзаки та корупцію

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник "шукає привід виправдати свою корупцію, звинувачуючи інших", зазначають Патріоти України.

Очевидно реагуючи на слова Ситника про те, що адміністративна справа, через яку директор НАБУ потрапив до реєстру корупціонерів, - це помста з боку міністра за "справу рюкзаків", Аваков у своєму мікроблозі перейшов на особистості, вживаючи зокрема слова "дурень" та "ідіот".

"Начальник НАБУ, корупціонер з реєстру - шукає привід виправдати своє неоплачене пияцтво, звинувачуючи кого завгодно, крім себе. За своє життя я звик прощати дурнів. Так легше не занурюватися в їхній бруд. Навіть можу дати поради:

  1. Відкрити пару трійку фейкових справ самому
  2. Написати в ДБР, що міністр змушував його пити дорогий алкоголь і не платити за нього.
  3. Написати в американське посольство, що це не він заявляв про підтримку Хіларі проти Трампа. А його змусили.
  4. Написати в спортлото.

Тоді всі зрозуміють - ідіот. А ідіотів - шкода, їм треба допомагати", - написав голова МВС у Твіттері.

Артем Ситник повідомив, що має намір оскаржувати в Європейському суді з прав людини штраф за відпочинок, завдяки якому він опинився у реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення. За його словами, адміністративна справа стосовно нього – продовження історії з рюкзаками від міністра, який "жадає помсти".

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...