"Ідіть додому! F**k Russia!": Як росіян зустрічають звичайні громадяни у Німеччині (відео)

У Німеччині люди неодноразово виходили на мітинги, протестуючи проти вторгнення російських нацистів в Україну. Та й загалом у цій країні в містах почали показувати громадянам РФ, що їм не раді. Один із таких випадків зняв на відео користувач TikTok з ніком shkrebok, передають Патріоти України.

Цей росіянин вирушив до своїх родичів у Німеччину й залишив свою автівку з російськими номерами на паркувальному майданчику. Повернувшись до машини, зіткнувся з неприємним сюрпризом – хтось закидав його авто сміттям і картоплею фрі, на фарах написали "Putin", на склі – "F**k Russia", "No war! Putin Stop!", "Go home" та слово "Ukraine" із намальованим серцем. Крім того, невідомі перекреслили номер із прапором, а скло залили кетчупом. Так вони показали своє ставлення до війни РФ з Україною.

Користувач TikTok, збентежений від побаченого, тинявся навколо машини й розмірковував, як йому далі перебувати в Німеччині та чи потрібно знімати номери, щоб не потрапляти в подібні ситуації.

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....