"Йдіть на**й зі своєю повісткою, я в Україну не поїду": Росіянин розповів представнику військкомата, що має вже друга без руки (відео)

Росіяни намагаються замінити понад 20 тисяч ліквідованих в Україні солдатів та ще десятки тисяч поранених. Мобілізація резервів несподівано зривається, зазначають Патріоти України.

Російські військкомати роблять спроби набрати чергове "гарматне м'ясо" для війни проти України. Перспектива стати фаршем після зустрічі з нашими героями починає лякати росіян більше, аніж можлива кримінальна відповідальність.

Росіянин зняв відео про те, як до нього додому прийшли вручати повістку. Він не відкрив дверей та сказав, що не збирається йти на війну.

"В мене друг в лікарні без руки лежить, а брат його на кладовищі лежить. Йдіть на**й зі своєю повісткою, я ні в яку Україну воювати не поїду", – сказав він.

Капітан, який прийшов із повісткою, пригрозив кримінальною відповідальністю, на що росіянин наївно заявив, що живе у правовій країні та буде відстоювати свою позицію в суді.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...