"Ідіть звідси!": Прес-служба Зеленського влипла у скандал із журналістами "1+1" у Стамбулі

Журналістка "1+1" поскаржилася на представників прес-служби президента України Володимира Зеленського, які нібито під час зустрічі глави держави з патріархом Варфоломієм у Стамбулі поводилися некоректно, повідомляють Патріоти України.

За її словами, на адресу представників ЗМІ звучали досить грубі висловлювання. "Ось зараз тільки нічого не вигукуйте, президент не буде з вами говорити все одно! Я вам сказала звідси піти ще 20 хвилин тому, чому ви ще тут?!" – процитувала вона представників прес-служби на своїй сторінці в Facebook. Ковальська зазначила, що, за словами її колег, з ними поводилися, як з офіціантами.

"Так працює з пресою апарат президента. Чула десь колись, що їм журналісти не потрібні. Ну-ну", – резюмувала Ковальська.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...