"Ід**ти, т***рила нечисть!": Мер Дніпра розкритикував прихильників рішення про закриття сайту "Страна.ua"

Міський голова Дніпра Борис Філатов образив прихильників рішення про закриття проросійського сайту Страна.ua. Своєю думкою мер поділився у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

У своєму дописі в соціальній мережі Філатов спершу похвалив журналістів "Страни". А в коментарях під своїм дописом почав ображати прихильників закриття сайту.

Борис Філатов відомий в Україні своїми різкими висловлюваннями щодо опонентів. Не так давно міський голова Дніпра обізвав журналістів тваринами лише за те, що окремі видання припустили, що він балотуватиметься як технічний кандидат Володимира Зеленського на майбутніх президентських виборах.

Показовим є і те, що Філатов заступився за проросійське видання, тоді як нічого не коментував щодо побиття опозиційних до себе журналістів у Дніпрі, у липні 2021 року.

Нагадаємо, сайт Страна.ua перестав працювати після того, як Рада національної безпеки та оборони України наклала санкції на власника сайту Ігоря Гужву. Сам сайт Страна.ua був відомий своєю проросійської позицією. Не так давно журналісти викрили сайт у рекламі керівника Служби зовнішньої розвідки Росії Сергія Наришкіна.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...